Återbetalnings- frakt och returpolicy

Juvelfattare.com tillämpar Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, det innebär att ni som kund har rätt till 14 dagar från köptillfället ångerrätt utan speciell anledning. 

ÅNGERRÄTT OCH ÖPPET KÖP

Juvelfattare.com erbjuder däremot fria returer inom 30 dagar från den dagen du mottar din beställning.

Du kan läsa mer om det här i våra köpvillkor.

Om varan är specialbeställd och tillverkad efter kundens önskemål gäller inte öppet köp eller bytesrätt. 

Kontakta oss för att få fraktsedel vid retur.

För att vara berättigad till retur måste din vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i originalförpackningen.

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis.

Varan ska returneras i oförändrat skick, med alla prislappar kvar och i originalemballaget. Emballaget ska vara väl förslutet, till exempel ihoptejpat.

För plomberade varor gäller endast ångerrätten om de returneras med obruten plombering.

I det fall en vara returneras i ej oförändrat skick har Juvelfattare.com rätt att göra värdeminskningsavdrag med upp till 80% av värdet.

Vi rekommenderar att ni använder returblanketten som bifogats i ert paket samt returfraktsedel som även den bifogats i er försändelse.

Juvelfattare.com drar av 49kr i fraktkostnad vid återköp om kunden inte själv betalar frakt, kunden ansvarar för att returen kommer Juvelfattare.com tillhanda samt är i godtagbart skick. Så snart vi har återfått varan så skapar vi er återbetalning.

PRODUKTENS SKICK

Vi ber er att hantera varan försiktigt för att undvika risken att bli ersättningsskyldig till oss om ni vill ångra ert köp.

Ni är ansvarig för den värdeminskning som uppstår om ni hanterar varan i större omfattning än vad som är nödvändigt för att fastställa varans egenskaper och funktion.

Detta innebär att varorna inte får ha skadats, nedsmutsats, tvättats, ändrats eller burits (annat än för att prova varan) samt att lappar och etiketter är intakta.

Om ni skickar tillbaka en vara som har skadats, förändrats eller av annan anledning inte går att återställa till sitt ursprungliga skick, och vi inte kan sälja den igen som ny, kommer vi att debitera er den kostnad som värdeminskningen innebär för oss (upp till 80% av värdet).

För att undvika betalningsskyldighet om ni ångrar er ber vi er därför att inte använda produkten förrän ni bestämt att ni vill behålla produkten.

Frakt

Juvelfattare.com erbjuder fri frakt när du handlar produkter för över 1499 kr till ordinarie pris.

Vid beställningar under 1499 kr tillkommer en fraktkostnad. 

Fraktkategori B – 79 kr (Paket = större produkter såsom ( Armband örhängen etc.)

Det går även att hämta din beställning utan extra kostnad hos juvelfattare FM på Linnégatan 8 413 04 Göteborg.

Detta gäller oavsett belopp du handlar för.

Kontakta oss för leveranser utanför Sverige.

Varukorg
Rulla till toppen
Scroll to Top